Uutiset

Ladataan viimeisimmät uutiset...
 • Nyt meillä myös akupunktiohoidot
  Akupunktiohoitoa lihasjumeihin,päänsärkyyn ja purentalihasongelmiin nyt Viiviltä.Varaa aika timmasta!
  Lue lisää
 • Neurosonic UNI-rentoutus pienryhmälle
  Nyt se on totta, paljon kysytty UNI-rentoutusryhmä Pienryhmälle rentoutustuokio ohjelmalla, joka lievittää stressiä ja parantaa unen laatua. Kerää esim. työporukasta tai kaveripiiristä kolmen hengen ryhmä, viettäkää rentouttava tuokio Neurosonic tuolissa tai patjalla nauttien koko keholle tulevasta värähtelystä ja rentoutumisesta. Suositellaan sarjahoitoa!
  Lue lisää
 • X-Cryo kylmähoito
  Mitä huippukylmähoito on? Huippukylmähoito eli cryoterapia on helppo ja kivuton tapa aktivoida kehon omat luonnolliset paranemismekanismit.Huippukylmähoiolla hoidetaan pääasiassa ihmisten TULE vaivoja, mutta alunperin se on kehitetty reumaa sairastavien henkilöiden kiputilojen lievitykseen. Kylmähoito aiheuttaa kehon pintasolukon thermoshokin eli stimuloidun hätätilan. Tällöin solut reagoivat s..
  Lue lisää
 • Elintapavalmennus koulutus
  NHA Elintapavalmentaja -sertifioitu koulutus on alkanut NHA Academy:ssä. Käytännössä opiskelen terveys-ja elintapavalmennuksen parhaita käytäntöjä, jotta pystyisin valmentamaan juuri Sinua terveellisempään elämään.Kohdataan yhdessä haasteet ja luodaan Sinulle sopivat tavoitteet; lähdetään yhteiselle matkalle, jos haluat minut mukaasi, terveyttä edistävien toimintatapojen löytämisessa ja näihi..
  Lue lisää
 • Etsimme kosmetologia, kynsiteknikkoa, ripsiteknikkoa tai jalkahoitajaa!
  Tervetuloa joukkoomme täydentämään jo olemassa olevia palveluitamme. Toimimme kolmen naisen voimin aivan ydinkeskustassa loistavien yhteyksien vieressä, torin laidalla, tunnelmallisessa ja rennossa hoitolassa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi. Yhteydenotot sähköpostilla sirpukka@sirpukka.fi Etsimme kevytyrittäjää tai toiminimiyrittäjää ja sinulla on jo mielellään vähän kokemusta alasta..
  Lue lisää
 •   Arkisto

Tervetuloa!

Sirpukka tarjoaa hieronta- ja hyvinvointipalveluita,kosmetologin palveluita, sekä koulutusta aivan kaupungin ytimessä, rauhallisessa miljöössä, jossa voit rentoutua rauhassa.

Varaa aika!