Miten se toimii?

Neurosonic –rentoutuslaitteet tuottavat erittäin matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Se ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat.

Sopii rentoutumiseen, palautumiseen,aineenvaihdunnan tukemiseen, verenkierron parantamiseen, unettomuuden ja stressin lievitykseen.Myös vauvojen koliikin hoitoon.Eli tuote sopii vauvasta vaariin!

Vuokraamme patjaa myös kotikäyttöön! X-Cryo kylmähoidot hoitolassa tai yrityksesi hyvinvointipäivässä.

Järjestämme yrityksille henkilökunnan hyvinvointipäiviä. (Neurosonic & X-Cryo kylmähoito)

Oletko Sinä yrityksesi hyvinvoinnista vastaava henkilö? Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus hyvinvointipäivään.

Sirpukka on myös auktorisoitu Neurosonic edustaja, joten laitemyynti kauttamme onnistuu myös.

Lisää infoa laitteista https://neurosonic.fi/

Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Esimerkiksi rentouttavilla ja palauttavilla
ohjelmilla autetaan urheilijaa tai stressaantunutta henkilöä palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla nostetaan vireystilaa, sekä valmistetaan kehoa tulevaan suoritukseen.

Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen.

Varaa aika https://varaa.timma.fi/sirpukka

Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan ohjelman jälkeen reilusti vettä.

Laitteen käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

Akuutti tulehdustila, akuutti veritulppa, aktiivinen syöpä, flunssa ja kuume, raskaus, välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa, vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara. Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.
Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa!

Lisää aiheesta https://www.neurosonic.fi