Uutiset

Ladataan viimeisimmät uutiset...
 •   Takaisin
 • Pikahemmottelu 30 min. (sopii myös miehille!)
  Miltä tuntuisi pikainen rentoutustuokio työpäivän jälkeen? X-Cryo kylmähoito+ ledvalohoito, Rentouttava Neurosonic hoito palautumiseen ja vielä lopuksi ihana päähieronta. Tähän voit vaikka nukahtaa! Testaa ihmeessä! Kiireisen arjen keventäjä ja freesaaja, 30 min. 55 €. Varattavissa timmasta.
  Lue lisää
 • Työhyvinvointia Neurosonic terapialla
  Rentouttava Neurosonic terapia palauttaa kesken työpäivän ja lisää työtehoa. Ota yhteyttä ja järjestetään teille hyvinvointituokio! Myös Xcryo -kylmähoidot! Pyydä tarjous!
  Lue lisää
 • Uniongelmia, Stressiä? Haluatko muutosta??
  Etsin pilottiryhmään henkilöitä, joilla uniongelmia ja stressinoireita, uhkana uupumus.Valmennusryhmässä autan ja annan työkaluja,vinkkejä sekä infoa,siitä, miten arjen pienillä elintapamuutoksilla voidaan lievittää kyseisiä oireita, hallita stressiä ja nukkua paremmin ja tavoittaa tasapainoisempi ja energisempi elämä. Valmennus sisältää yksilöohjausta, tehtäviä,jotka ohjaavat sinua elintapamuuto..
  Lue lisää
 • Nyt meillä myös akupunktiohoidot
  Akupunktiohoitoa lihasjumeihin,päänsärkyyn ja purentalihasongelmiin nyt Viiviltä.Varaa aika timmasta!
  Lue lisää
 • Neurosonic UNI-rentoutus pienryhmälle
  Nyt se on totta, paljon kysytty UNI-rentoutusryhmä Pienryhmälle rentoutustuokio ohjelmalla, joka lievittää stressiä ja parantaa unen laatua. Kerää esim. työporukasta tai kaveripiiristä kolmen hengen ryhmä, viettäkää rentouttava tuokio Neurosonic tuolissa tai patjalla nauttien koko keholle tulevasta värähtelystä ja rentoutumisesta. Suositellaan sarjahoitoa!
  Lue lisää
 • X-Cryo kylmähoito
  Mitä huippukylmähoito on? Huippukylmähoito eli cryoterapia on helppo ja kivuton tapa aktivoida kehon omat luonnolliset paranemismekanismit.Huippukylmähoiolla hoidetaan pääasiassa ihmisten TULE vaivoja, mutta alunperin se on kehitetty reumaa sairastavien henkilöiden kiputilojen lievitykseen. Kylmähoito aiheuttaa kehon pintasolukon thermoshokin eli stimuloidun hätätilan. Tällöin solut reagoivat s..
  Lue lisää
 • Etsimme kosmetologia, kynsiteknikkoa, ripsiteknikkoa tai jalkahoitajaa!
  Tervetuloa joukkoomme täydentämään jo olemassa olevia palveluitamme. Toimimme kolmen naisen voimin aivan ydinkeskustassa loistavien yhteyksien vieressä, torin laidalla, tunnelmallisessa ja rennossa hoitolassa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi. Yhteydenotot sähköpostilla sirpukka@sirpukka.fi Etsimme kevytyrittäjää tai toiminimiyrittäjää ja sinulla on jo mielellään vähän kokemusta alasta..
  Lue lisää
 • Hyvinvointipäivä työpaikallesi
  Haluatko järjestää hyvinvointituokion työpaikallasi henkilökunnalle, tai kerätä porukan koolle ja tulla hoitolaan hemmoteltavaksi. Ota yhteyttä www.sirpukka.fi
  Lue lisää
 • Neurosonic patja kotikäyttöön
  Tutustu Neurosonic tuoteperheeseen www.neurosonic.fi Etukoodisi :Sirpukka Verkkokaupassa www.neurosonic.fi jos ostat tuotteen, saat musiikkilisenssin etukoodilla ilmaiseksi! Tule testaamaan Sirpukkaan, varaa aika Timmasta. www.sirpukka.fi
  Lue lisää
 • Neurosonic rentoutushoito kahdelle
  Oletko lomalla ja koet olevasi stressaantunut? Kokeile terapeuttista, rentouttavaa Neurosonic värähtelypatjaa unettomuuden ja stressin lievitykseen, rauhassa kotona tai Sirpukan hoitolassa. Vuokraus kotiin alk. 80 € Ajanvaraus timman kautta tai laita viestiä Sirpalle. Elämyshoito kahdelle 45 min. 90 €.
  Lue lisää
 • Muista lahjakortilla!
  Hemmottelevat ja rentouttavat hoidot odottavat Sirpukassa Hieronta, klassinen jaurheiluhieronta, purentalihashieronta,kasvohoidot, vartalohoidot, luontaishoidot; vyöhyketerapia, Access Bars energiahoidot, sekä Neurosonic terapia,sekä monipuoliset hoitopaketit löydät Sirpukasta. Osta sähköinen lahjakortti helposti ja nopeasti verkkokaupasta www.sirpukka.fi
  Lue lisää
 • Rentoutusunelmahoito
  Tervetuloa kokeilemaan uutta hoitoa, joka sisältää jalkakylvyn, niska-hartiaseudun hierontaa, käsien vyöhyketerapiahieronnan, akupisteiden käsittelyn, sekä jalkojen yrttikäärehoidon. Varaa timmasta luontaishoitojen valikosta.
  Lue lisää

Tervetuloa!

Sirpukka tarjoaa hieronta- ja hyvinvointipalveluita,kosmetologin palveluita, sekä koulutusta aivan kaupungin ytimessä, rauhallisessa miljöössä, jossa voit rentoutua rauhassa.

Varaa aika!