Farmaseutti-ja elintapavalmennus

Hyvinvoinnin peruspilarit = Elintapavalmennus = Muutos terveellisempään elämäään!

"Stress Free-Progran"- valmennus koostu useasta eri osa-alueesta.

Elintapavalmennus, Neurosonic terapia, Rentoutusmenetelmät,kuten oikea hengitys, Stressin lievitys Vyöhyketerapian keinoin, Persoonallisuustesti, jonka avulla löydät omat vahvuutesi muutoksen tiellä.

Näiden keinojen avulla pystytään lievittämään stressin ja unettomuuden oireita ja näin ehkäisemään uupumus.

Kehon aineenvaihdunta:

Kehon ja solujen aineenvaihdunta vaikuttavat siihen , miten keho pystyy hyödyntämään ravinnosta vitamiinit ja hivenaineet. Tiesitkö, että tämän kehosi toimintakyvyn pystyy myös mittaamaan luotettavalla testillä?Zinzinon rasvahappotesti.

Tutustu lisää hyvinvointituotteisiin ja testiin

https://www.zinzino.fi (itsenäinen jälleenmyyjä , Sirpa Korhonen)

Tutustu myös kotimaisiin Arctic Nutrition valmisteisiin alla olevan linkin kautta, saat -10 % alen ostostasi.

https://arcticnutrition.com/ref/EH905L

 

Oikea ravinto:

mm. kalaöljyjen ja kuitujen merkitys koko hyvinvoinnille mm. aivoille ja suolistolle, on suurempi, kuin ehkä aavistammekaan.

Kehon aineenvaihduntaa voidaan tukea myös yksinkertaisella Detox-hoidolla, vartalolle, käsille ja jaloille. Hoitokääreissä ja hauteissä käytetään luonnon mukaista mineraalisuolaa (pH-cosmetics ) joka poistaa kuona-aineita ja myrkkyjä kehosta. Tämä parantaa solujesi hyvinvointia ja toimintakykyä vaikuttaen koko kehosi toimintaa tukien.

Riittävä lepo ja hyvä uni:

Miten vaihtoehtoiset hoitomuodot voivat auttaa sinua rentoutumaan. Suomalainen keksintö, psykoterapeutti Marko Kärkkäisen 10- vuoden kehittelyn tulos on mullistava ja laajeneva hoitomuoto juuri unettomuuden ja stressin hallintaan, sekä urheilijoilla palautumiseen. Neurosonic-Rentoutuspatjaa käytetään myös työpaikoilla taukotiloissa työhyvinvoinnin ja työtehon parantamiseen. Esim. Tehonokoset ohjelmalla 10 minuutin tauko työpäivän aikana voi saada ihmeitä aikaan työtehossa ja ajatuksen juoksussa.

Liikunta:

Sopiva liikunta, nimenomaan luonnossa, on tutkitusti stressitasoja ja mm. verenpainetta alentavaa. Jopa 20 min. päivässä kevyttä liikuntaa voi laskea verenpainettasi!

Unen laatua voit parantaa perinteisellä vyöhyketerapiahoidolla, Access bars energiahoidolla, tai Neurosonic terapia patjalla.Lue lisää hoidosta Access bars ja Neurosonic.

https://www.neurosonic.fi

Suunnitellaan Sinulle paras mahdollinen kokonaisuus hyvinvointisi peruspilareiksi!
Näitä menetelmiä yhdistelemällä olen saanut oman hyvinvointini ja painoni tasapainoon.

Tutustu myös Zinzinon terveysprotokollaan sivulla https://www.zinzino.com

Toimin itsenäisenä jälleenmyyjänä id:2005016050

Ajanvaraus

Valitse oma hyvinvoinnin ja terveyden palvelusi. Siirry tästä varaamaan aika Timmaan!
 

Varaa aika