Uutiset

Ladataan viimeisimmät uutiset...
 • Hyvinvointipäivä Idänpään Torpalla, Hml 21.1. klo 11-17
  Tervetuloa hyvinvointipäivään Idänpään Torpalle! Sirpukka myy tapahtumassa Frantsilan luonnonkosmetiikkaa, sekä Design kynttilöitä. Mukana myös uusi kosmetologimme Mari, esittelemässä ja myymässä Purodoren luonnonkosmetiikkaa ja antamassa ihonhoitovinkkejä. Nähdään Torpalla! T. Sirpa&Mari
  Lue lisää
 • Sirpukassa laajemmat aukiolo-ajat
  Uusi vuosi on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Meillä on ilo ilmoittaa, että palvelumme ovat monipuolistuneet ja aukioloaikamme laajentuneet. Viivi on valmistunut urheiluhierojaksi ja Mari tekee vankalla kokemuksella kasvohoitoja niin aikuisille, kuin nuorillekin.Sirpa on valmistunut diplomivyöhyketerapeutiksi, tarjoten apua mm. vauvojen koliikkiin, unettomuuteen, stressiin ja hormonaalisiin ongelmi..
  Lue lisää
 • Rentoutusunelmahoito
  Tervetuloa kokeilemaan uutta hoitoa, joka sisältää jalkakylvyn, niska-hartiaseudun hierontaa, käsien vyöhyketerapiahieronnan, akupisteiden käsittelyn, sekä jalkojen yrttikäärehoidon. Varaa timmasta luontaishoitojen valikosta.
  Lue lisää
 • Access Bars koulutus Sirpukassa
  Tulossa tammikuussa 21.1.2023,Hämeenlinnassa.Ilmoittaudu mukaan! Pidän koulutuksia myös muualla, joten jos haluat pitää hoitolassasi koulutuksen, ole yhteydessä, niin katsotaan sopivaa ajankohtaa.
  Lue lisää
 •   Arkisto

Tervetuloa!

Sirpukka tarjoaa hieronta- ja hyvinvointipalveluita, sekä koulutusta aivan kaupungin ytimessä, rauhallisessa miljöössä, jossa voit rentoutua rauhassa.

Varaa aika!