Uutiset

Ladataan viimeisimmät uutiset...
 • Pimmeet tarjoukset 29.9. klo 17-21
  Pimeän kaupan ilta 29.9.klo 17-21 teemme pikahoitoja huippu edullisesti! Pikahieronta tai Neurosonic hoito 10 € Kulmien värjäys 15 € Tervetuloa myös tuoteostoksille tai lahjakorttiostoksille!
  Lue lisää
 • Ilmainen Neurosonic Webinaari 12.10.2023
  Aiheena työhyvinvointi ja palautuminen työpäivän aikana. Aika 12.10. Klo 10 Sinulle, joka vastaat työpaikan hyvinvoinnista tai muuten olet kiinnostunut kuulemaan, miten Neurosonic terapia auttaa palautumisessa, unen laadussa ja stressin lievityksessä.Laiteoston yhteydessä lisää koriin myös tarjoustuote, eli First beat laite ostoskoriin, niin ennen maksua tulee kohta, johon koodi, Sirpukka syöt..
  Lue lisää
 • Etsimme kosmetologia, kynsiteknikkoa, ripsiteknikkoa tai jalkahoitajaa!
  Tervetuloa joukkoomme täydentämään jo olemassa olevia palveluitamme. Toimimme kolmen naisen voimin aivan ydinkeskustassa loistavien yhteyksien vieressä, torin laidalla, tunnelmallisessa ja rennossa hoitolassa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro itsestäsi. Yhteydenotot sähköpostilla sirpukka@sirpukka.fi Etsimme kevytyrittäjää tai toiminimiyrittäjää ja sinulla on jo mielellään vähän kokemusta alasta..
  Lue lisää
 • Hyvinvointipäivä työpaikallesi
  Haluatko järjestää hyvinvointituokion työpaikallasi henkilökunnalle, tai kerätä porukan koolle ja tulla hoitolaan hemmoteltavaksi. Ota yhteyttä www.sirpukka.fi
  Lue lisää
 • Neurosonic patja kotikäyttöön
  Tutustu Neurosonic tuoteperheeseen www.neurosonic.fi Etukoodisi :Sirpukka Verkkokaupassa www.neurosonic.fi jos ostat tuotteen, saat musiikkilisenssin etukoodilla ilmaiseksi! Tule testaamaan Sirpukkaan, varaa aika Timmasta. www.sirpukka.fi
  Lue lisää
 •   Arkisto

Tervetuloa!

Sirpukka tarjoaa hieronta- ja hyvinvointipalveluita,kosmetologin palveluita, sekä koulutusta aivan kaupungin ytimessä, rauhallisessa miljöössä, jossa voit rentoutua rauhassa.

Varaa aika!