Uutiset

Ladataan viimeisimmät uutiset...
 • Uusi kesätyöntekijä, Veeti, aloittaa meillä!
  Uusi kesätyöntekijä,Veeti, aloittaa kesäkuun alussa torilla pisteessämme torin keskellä, puupenkeillä ja esittelee tuotteita ja palveluitamme, sekä maistattaa raikasta kesäjuomaa, Flow. Tule ihmeessä moikkaamaan ja kuulet palveluistamme Hämeenlinnan torin laidalla. Voit ostaa Flow juomia kotiisi, tuomaan energiaaa päiviisi,varata ajan hoitolaan tai tehdä verkkokaupasta e-lahjakorttiostoja. ..
  Lue lisää
 • Arctic Nutrition ravintovalmisteet
  Sirpukasta nyt laadukkaat kotimaiset Arctic Nutrition ravintovalmisteet, vitamiinit ja Flow energiajuomat. SAAT -10 % Alennuksen tilatessasi alla olevan linkin kuatta. Energiaa ja virkeyttä kesääsi! Tässä etukoodi sinulle suoraa Arcticin verkkokauppaan. https://arcticnutrition.com/ref/EH905L
  Lue lisää
 • Neurosonic Harmony nyt Sirpukassa!
  Uutuus; Neurosonic Harmony kompakti patja sänkyyn petarin alle ja helposti matkallekin mukaan, kun haluat rentoutua, nukkua hyvin ja palautua. Voit ajastaa laitteen esim. illaksi ja aamuksi eri ohjelmat. Kätevää! Tule testaamaan ja osta oma patja kauttamme. Toukokuun aikana tilattuihin tuotteisiin tulee kaupanpäälliseksi 200 euron lahjakortti Palautuminen.com verkkokauppaan Incrediwear tuottei..
  Lue lisää
 • X-cryo kylmähoito
  Meillä nyt X-cryo kymähoidot kivun lievittämiseen, palautumiseen, turvotuksiin ja ihon hoitoon, mm. ruusufinnin hoito ja acnen hoito
  Lue lisää
 • Stress Free Program
  Etsin 5 pilottivalmennettavaa henkilöistä, joilla unettomuutta ja stressin oireista. Jos olet valmis satsaamaan omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi ja sinulla on aikaa ja resursseja lähteä 12 viikon valmennukseen mukaan,tavoitteena parempi uni ja rentoutumisen keinot,mm. Neurosonicin ja NHA elintapavalmennuksen avulla. Jos olet valmis muutokseen ja investoimaan omaan hyvinvointiisi NYT, ota yhtey..
  Lue lisää
 •   Arkisto

Tervetuloa!

Sirpukka tarjoaa hieronta- ja hyvinvointipalveluita,kosmetologin palveluita, sekä koulutusta aivan kaupungin ytimessä, rauhallisessa miljöössä, jossa voit rentoutua rauhassa.

Varaa aika!