Uutiset

Ladataan viimeisimmät uutiset...
 • Muista Äitiä lahjakortilla
  Hemmottelevat ja rentouttavat hoidot odottavat Äitiä Sirpukassa. Hieronta, kasvohoidot, vartalohoidot, luontaishoidot ja monipuoliset hoitopaketit löydät Sirpukasta. Osta sähköinen lahjakortti helposti ja nopeasti verkkokaupasta www.sirpukka.fi
  Lue lisää
 • Urheiluhieroja ViiviSofia taas paikalla
  Viivi on palannut takaisin hierojan töihin Sirpukkaan. Varaa oma aikasi timmasta!
  Lue lisää
 • Sirpukassa laajemmat aukiolo-ajat
  Uusi vuosi on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Meillä on ilo ilmoittaa, että palvelumme ovat monipuolistuneet ja aukioloaikamme laajentuneet. Viivi on valmistunut urheiluhierojaksi ja Mari tekee vankalla kokemuksella kasvohoitoja niin aikuisille, kuin nuorillekin.Sirpa on valmistunut diplomivyöhyketerapeutiksi, tarjoten apua mm. vauvojen koliikkiin, unettomuuteen, stressiin ja hormonaalisiin ongelmi..
  Lue lisää
 • Rentoutusunelmahoito
  Tervetuloa kokeilemaan uutta hoitoa, joka sisältää jalkakylvyn, niska-hartiaseudun hierontaa, käsien vyöhyketerapiahieronnan, akupisteiden käsittelyn, sekä jalkojen yrttikäärehoidon. Varaa timmasta luontaishoitojen valikosta.
  Lue lisää
 •   Arkisto

Tervetuloa!

Sirpukka tarjoaa hieronta- ja hyvinvointipalveluita, sekä koulutusta aivan kaupungin ytimessä, rauhallisessa miljöössä, jossa voit rentoutua rauhassa.

Varaa aika!