Uutiset

Ladataan viimeisimmät uutiset...
  • X-cryo kylmähoito
    Meillä nyt X-cryo kymähoidot kivun lievittämiseen, palautumiseen, turvotuksiin ja ihon hoitoon, mm. ruusufinnin hoito ja acnen hoito
    Lue lisää
  • Palvelemme pääsiäisen pyhinä
    Olemme avoinna myös pääsiäisen pyhinä.Varaa aika www.sirpukka.fi kotisivujen kautta timma ajanvarausjärjestelmästä.
    Lue lisää
  • Stress Free Program
    Etsin 5 pilottivalmennettavaa henkilöistä, joilla unettomuutta ja stressin oireista. Jos olet valmis satsaamaan omaan hyvinvointiisi ja terveyteesi ja sinulla on aikaa ja resursseja lähteä 12 viikon valmennukseen mukaan,tavoitteena parempi uni ja rentoutumisen keinot,mm. Neurosonicin ja NHA elintapavalmennuksen avulla. Jos olet valmis muutokseen ja investoimaan omaan hyvinvointiisi NYT, ota yhtey..
    Lue lisää
  • Pikahemmottelu 30 min. (sopii myös miehille!)
    Miltä tuntuisi pikainen rentoutustuokio työpäivän jälkeen? X-Cryo kylmähoito+ ledvalohoito, Rentouttava Neurosonic hoito palautumiseen ja vielä lopuksi ihana päähieronta. Tähän voit vaikka nukahtaa! Testaa ihmeessä! Kiireisen arjen keventäjä ja freesaaja, 30 min. 55 €. Varattavissa timmasta.
    Lue lisää
  • Työhyvinvointia Neurosonic terapialla
    Rentouttava Neurosonic terapia palauttaa kesken työpäivän ja lisää työtehoa. Ota yhteyttä ja järjestetään teille hyvinvointituokio! Myös Xcryo -kylmähoidot! Pyydä tarjous!
    Lue lisää
  •   Arkisto

Tervetuloa!

Sirpukka tarjoaa hieronta- ja hyvinvointipalveluita,kosmetologin palveluita, sekä koulutusta aivan kaupungin ytimessä, rauhallisessa miljöössä, jossa voit rentoutua rauhassa.

Varaa aika!