Uutiset

Ladataan viimeisimmät uutiset...
 • Yhen illan juttu pe 31.3. klo 17-20
  Yhen illan juttu: Monet keskustan liikkeet ovat avoinna tarjoten huipputarjouksia ja ihasteltavaa. Myös Sirpukassa on myymälä avoinna, Ihastuttavat Designkynttilät, hurmaavat tuoksusaippuat ja Frantsilan hyvinvointituotteet myynnissä. Myös taidetta voi tulla ihastelemaan. Myymälä avoinna myös la ja su, Villa Waskin avajaisviikonloppuna. Tervetuloa!
  Lue lisää
 • Sirpukassa laajemmat aukiolo-ajat
  Uusi vuosi on lähtenyt mukavasti liikkeelle. Meillä on ilo ilmoittaa, että palvelumme ovat monipuolistuneet ja aukioloaikamme laajentuneet. Viivi on valmistunut urheiluhierojaksi ja Mari tekee vankalla kokemuksella kasvohoitoja niin aikuisille, kuin nuorillekin.Sirpa on valmistunut diplomivyöhyketerapeutiksi, tarjoten apua mm. vauvojen koliikkiin, unettomuuteen, stressiin ja hormonaalisiin ongelmi..
  Lue lisää
 • Rentoutusunelmahoito
  Tervetuloa kokeilemaan uutta hoitoa, joka sisältää jalkakylvyn, niska-hartiaseudun hierontaa, käsien vyöhyketerapiahieronnan, akupisteiden käsittelyn, sekä jalkojen yrttikäärehoidon. Varaa timmasta luontaishoitojen valikosta.
  Lue lisää
 •   Arkisto

Tervetuloa!

Sirpukka tarjoaa hieronta- ja hyvinvointipalveluita, sekä koulutusta aivan kaupungin ytimessä, rauhallisessa miljöössä, jossa voit rentoutua rauhassa.

Varaa aika!