Klassinen hieronta ja imukuppihieronta

Klassinen hieronta rentouttaa, rauhoittaa ja tuo hyvää oloa.

Hierontaan voit tulla, vaikka ei olisi mitään erityistä vaivaakaan. Se vilkastuttaa verenkiertoa, lisää  hapen ja ravinteiden kulkua, sekä poistaa kuona-aineita ja vähentää turvotusta. Hieronta myös parantaa nivelten liikkuvuutta,rentouttaa lihaksia,edesauttaa ihokudoksen uusiutumista, ennaltaehkäisee jännitystiloja,palauttaa lihaksia rasituksesta, lievittää kipua, stressiä ja päänsärkyä.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta pohjautuu niin sanottuun tavalliseen klassiseen hierontaan; eroavaisuus on hierontaotteissa, joita urheiluhieronnassa on laajemmin käytettävissä. Käsittely on tarvittaessa myös lihaksia voimakkaammin muokkaavaa.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on erittäin tehokas hoitomuoto, joka on ollut osa sekä kiinalaista että länsimaista kansanparannusta jo satoja vuosia. Imukuppihieronnassa eli kuivakuppauksessa kuppien hoitava
vaikutus perustuu alipaineeseen, jota saadaan aikaan painamalla silikonisen tai kumisen
kupin keskustaa tai pienissä kupeissa litistämällä kuppia. Hoidossa käytetään silikonisia kuppeja eli ne soveltuvat hyvin myös luonnonkumi-allergisille.

Ihoa, ihonalaiskudoksia ja lihaskalvoa nostetaan kupeilla irti alustastaan, eli mekaniikka on päinvastainen kuin hieronnalla. Kuppeja liu'utetaan ihoa pitkin tai pidetään paikoillaan. Alipaineella saadaan tilaa ihon alla oleviin kudoksiin ja aineenvaihdunta paranee ja liikkuvuus lisääntyy.

Samalla hoidetaan tietenkin lihaksia, kireyspisteitä ja ärsytetään akupunktiopisteitä. Hieronnan ohella tehtävä liukukuppaus nopeuttaa hoitotuloksen saamista ja tuntuu tosi miellyttävältä. Imukuppihieronnan kehutaan olevan niin tehokasta, että jo 15 minuutin hoito vastaa tunnin kestävää perinteistä hierontaa.

HUOM! Kuivakuppauksesata voi tulla mustelmia tai pieniä verenpurkaumia ihoon, ne paranevat noin viikossa.

Ajanvaraus

Valitse oma hyvinvoinnin ja terveyden palvelusi. Siirry tästä varaamaan aika Timmaan!
 

Varaa aika