Lataa akut, poista stressi ja rentoudu!


ACCESS BARS®

on tietynlainen kehoprosessitekniikka, jossa hoito tehdään koskettamalla kevyesti 32 pään alueen energiapistettä. Näihin pisteisiin liittyy elämän eri osa-alueisiin kohdistuvia uskomuksia, jotka jumittavat ja rajoittavat elämäämme ja toimintaamme.

Toistamme asioita, jotka eivät toimi, pääsemättä niistä eroon. Access Barsin® lempeä tekniikka vapauttaa näitä tukoksia kehossa ja tuo uudenlaista vapautta olla nyt-hetkessä. Se on kuin poistaisi ylimääräisiä tiedostoja tietokoneelta.

Hoidolla on todettu olevan positivista vaikutusta luovuuteen, terveyteen, kipuun, seksiin, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, stressiin ja moniin muihin asioihin.

Se voi lisätä toimintakykyä, parantaa ja syventää unen laatua.

Access Barssista® on tehty tieteellistä tutkimusta, jolla on pystytty todentamaan neurologiset ja fyysis-emotionaaliset vaikutukset todeksi.

Hoito sopii sekä lapsille, että aikuisille.

Jokaisella hoitokerralla tulet rentoutumaan erittäin syvästi. Suurin osa ihmisistä jopa nukahtaa. Bars käsittely tuntuu siltä kuin olisit saanut kokovartalo hieronnan. Hoidon jälkeen keho tuntuu levänneeltä ja mieli kevyeltä.

ACCESS BARS®

Hoito 30 min 50 € sis alv. 24 %

Hoito 60 min 78 € sis alv. 24 %

Hoito 90 min 140 € sis alv. 24 %

Varaa aika Artemis city Spa

Tai osta lahjakortti kotikäynnille

www.sirpukka.fi