Valmennus ja kurssit

  Stress Free Program valmennus 

Lievitä Stressin ja unettomuuden oireita, ehkäise uupumus.

Valmennus sisältää:Yksilöllisesti räätälöity valmennuskokonaisuus Sinulle.

Valmennuksessa hyödynnän kaikkia osaamisalueitani, joista minulle on kertynyt vuosien varrella kokemusta.

Elintapavalmennus & Neurosonic terapia & Rentoutuminen & VIA Persoonallisuustesti & Vyöhyketerapia &Farmasia ja läälityksen arvionnin asiantunijuus & Ravinto &testit

Stress Free Program-valmennus

Oletko halunnut muutosta elämääsi? Tai haluatko löytää tapoja, toimintamalleja, voidaksesi paremmin? Haluatko oppia rentoutumaan, liikkumaan tai syömään terveellisemmin. Onko kenties tavoitteesi pudottaa painoa, nukkua paremmin ja nautti elämästä, vähentää stressiä? Haluat välttää uupumuksen!

Ota elintapavalmentaja mukaasi ja tehdään uusi suunnitelma juuri Sinulle, miten voit saavuttaa omat tavoitteesi ja löytää omat vahvuutesi.

Kaipaatko rauhoittumista, rentoutumista, stressittömämpää elämää,kenties muutaman kilon pois ja keventää oloasi?

Onko tämä uusi alku juuri Sinulle?

Neurosonic terapiaa on tutkittu unettomuuden lievittämiseen. Se Soveltuu erittäin hyvin myös strsssin lievittämiseen ja palautumiseen ja rentoutumiseen, lisäksi se vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Rentoutusharjoitusket rauhoittavat kehoa ja mieltä.Vyöhyketerapian avulla opit tiettyjä tärkeitä akupiosteitä ja heijastealueita, joita käsittelemällä opit keinoja unettomuuden lievittämiseen, ja stressitalojen alentamiseen, sekä rauhoittumiseen.

 

Sirpa Korhonen
sirpukka@sirpukka.fi
0400785906

NHA sertifioitu Elintapavalmentaja

Dipl. Vyöhyketerapeutti

Farmaseutti (LHA)

Luontais- ja tukihoidot lääkityksen rinnalla: