Access Bars energiahoito

ACCESS BARS®- energiahoito on lempeä, kevyt kosketusterapia, jossa hoito tehdään koskettamalla kevyesti 32 pään alueen barsspistettä. Näihin pisteisiin liittyy elämän eri osa-alueisiin kohdistuvia uskomuksia, ajatuksia ja toimintatapoja.

Toistamme asioita, jotka eivät toimi, pääsemättä niistä eroon. Access Barsin® lempeä tekniikka vapauttaa näitä tukoksia kehossa ja tuo uudenlaista vapautta olla nyt-hetkessä. Hoidolla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia luovuuteen, terveyteen, kipuun, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, masennukseen,stressiin, elämän hallintaan ja esim. ylivilkkauteen. Pisteitä kevyesti koskettamalla stimuloidaan aivojen positiivisia muutoksia ja defragmentoidaan stressin, ajatusten ja tunteiden sähkömagneettiset komponentit. He, jotka ovat harrastaneet meditaatiota, ovat kertoneet, että hoidossa pääsee samankaltaiseen meditatiiviseen tilaan. Hoito rauhoitaa ylikierroksilla käyviä aivoja ja niiden toimintaa.

Hoidon jälkeen keho tuntuu levänneeltä ja mieli kevyeltä. Access Bars on ihana, rento ja vapauttava hoito, joka sopii lapsille, aikuisille, sekä raskaana oleville.

Hoidot:

  • 30 min. 50 €
  • 60 min. 80 €
  • 90 min. 120 €

Tästä Accessin omille kotisivuille mutta lue alta lisää https://www.accessconsciousness.com/fi

Hoidon jälkeen tunne on vähintään sama kuin hyvän hieronnan tai monen tunnin syvän unen jälkeen. Moni kokee, että ajatukset hiljenevät, unen laatu paranee, ihmissuhteet paranevat, kommunikaatio sujuu ja pikkuasiat ja tilanteet eivät enää häiritseniin kuin aikaisemmin.

Ajanvaraus

Valitse oma hyvinvoinnin ja terveyden palvelusi. Siirry tästä varaamaan aika Timmaan!
 

Varaa aika