Access Bars energiahoito

ACCESS BARS®- energiahoito on lempeä, kevyt kosketusterapia, jossa hoito tehdään koskettamalla kevyesti 32 pään alueen barsspistettä. Näihin pisteisiin liittyy elämän eri osa-alueisiin kohdistuvia uskomuksia, ajatuksia ja toimintatapoja.

Toistamme asioita, jotka eivät toimi, pääsemättä niistä eroon. Access Barsin® lempeä tekniikka vapauttaa näitä tukoksia kehossa ja tuo uudenlaista vapautta olla nyt-hetkessä. Hoidolla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia luovuuteen, terveyteen, kipuun, ihmissuhteisiin, uneen, ahdistukseen, masennukseen,stressiin, elämän hallintaan ja esim. ylivilkkauteen. Pisteitä kevyesti koskettamalla stimuloidaan aivojen positiivisia muutoksia ja defragmentoidaan stressin, ajatusten ja tunteiden sähkömagneettiset komponentit. He, jotka ovat harrastaneet meditaatiota, ovat kertoneet, että hoidossa pääsee samankaltaiseen meditatiiviseen tilaan. Hoito rauhoitaa ylikierroksilla käyviä aivoja ja niiden toimintaa.

Hoidon jälkeen keho tuntuu levänneeltä ja mieli kevyeltä. Access Bars on ihana, rento ja vapauttava hoito, joka sopii lapsille, aikuisille, sekä raskaana oleville.

Hoidot:

  • 30 min. 50 €
  • 60 min. 80 €
  • 90 min. 120 €

Tästä Accessin omille kotisivuille mutta lue alta lisää https://www.accessconsciousness.com/fi

Maaliskuussa 2015 Access Consciousnessin perustaja Gary Douglas jahänen kolleegansa Dr. Dain Heer t apasivat kokouksessa neurotieteilijä Ph.D. Jeffrey L Fanninin joka on tutkinut aivoja ja havaintokykyä 15 vuoden ajan. Ph.D. Jeffrey Fannin päätti tehdä improvisoidun analyysin siitä, mitä aivoissa tapahtuu ennen ja jälkeen Access Bars-session.

Tutkimuksen tulokset voi lukea napsauttamalla tätä linkkiä: White Paper. Yhteenveto on englanninkielinen.

Lisää aiheesta myös Access Consciousness Blog sivuilla.

Aiheesta löytyy myös You Tube videoita Access BARS®

Ajanvaraus

Valitse oma hyvinvoinnin ja terveyden palvelusi. Siirry tästä varaamaan aika Timmaan!
 

Varaa aika