Vuokraa Sup-lauta tai sähköpyörä

Sup-lauta vuokrattavana tuntiveloituksella tai useammaksi päiväksi. Helposti mukaan täytettävä, kuljetuskassissa kuljetettava malli.

FitNord Aqua 300 on täydellinen paketti SUP-lautailun aloittamiseen!

Lautasettiin sisältyy kaikki välineet ja tarvikkeet, joita tämän rentouttavan, hauskan ja kuntoa kohottavan harrastuksen aloittamiseen tarvitaan: SUP-lauta, mela, evät, pumppu, karkuremmi ja kantoreppu. Kantoreppuun mahtuvat kaikki tavarat, joten tämän laudan voit kuljettaa
minne vain.

SUP-lauta on käyttövalmis 10-15 minuutissa. Erinomainen peruslauta niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle suppailijalle. Aqua 300-malli on kokoonsa nähden poikkeuksellisen tukeva 300 cm pitkä ja 76 cm leveä läpitikkaustekniikalla (drop stitch) valmistettu All Round-tyyppinen lauta. Laudan paksuus on 15 cm, jonka ansiosta varpaat pysyvät kuivana, eikä lauta taivu keskeltä. Kärjestä pyöristetyn laudan käsittely on helppoa, ja se sopiikin erinomaisesti myös aloittelijoille.

Aqua 300 SUP-laudan kantavuus ja enimmäiskäyttäjäpaino on 120 kg, joten se sopii niin pienikokoisille kuin suuremmille suppailijoille. Enimmäispainon ylittyessä lauta ui syvemmällä vedessä, jolloin ohjaaminen muuttuu kiikkerämmäksi ja raskaammaksi.

Haluatko kokeilla Fatbike sähköpyörää?

FitNord Rumble 500 on Suomessa laatukomponenteista koottu sähköfatbike, joka ei jätä pulaan pahimmissakaan olosuhteissa. Rumble 500 on tehty kulkemaan niin metsäteillä, poluilla, lumihangessa, hiekassa, mudassa kuin asvaltillakin.

FitNord Rumble 500:sen 26 x 4.0 tuumaiset renkaat antavat järkyttävän määrän pitoa erilaisilla pinnoilla. Erittäin voimakasvääntöinen 80 Nm keskimoottori momenttitunnistuksella avustaa niin jyrkissä mäkinousuissa, vauhdikkaassa tasamaapyöräilyssä kuin hitaassa möyrimisessä. FitNord Rumble 500 on omiaan myös pitkille pyöräretkille, sillä runkoon upotetusta 690 Wh akusta riittää virtaa jopa 140 km:n matkalle. Tyylikkään rouhea Rumble 500 on pätevä kulkuväline myös
työmatkoille ja kaupunkikäyttöön. FitNord Rumble 500 on todellinen monikäyttösähköpyörä vaativaankin makuun.

Ota yhteyttä sirpukka@sirpukka.fi tai p. 0400785906

 

Ajanvaraus

Valitse oma hyvinvoinnin ja terveyden palvelusi. Siirry tästä varaamaan aika Timmaan!
 

Varaa aika